Huolto

Huoltomme toimii ajanvarauksella, joten ole ystävällinen ja varaa aika. Ajanvarauskalenteri aukeaa tätä linkkiä klikkaamalla! Iskarihuoltoja ja suurempia remontteja varten ole yhteydessä sähköpostitse huolto@ajopyora.fi 

Huollossamme onnistuu käytännössä lähes kaikki mummopyörän ylläpidosta täysjoustopyörien täyshuoltoihin. Selkeästi suuremmissa projekteissa ota ensin yhteyttä sähköpostitse.

Kevätruuhkat välttää kätevimmin tuomalla talveksi seisomaan jäävät pyörät keväthuoltoon jo syksyllä. Pahimpaan ruuhka-aikaan huollamme ja korjaamme vain myymämme pyörät.

Pyörän tärkein huolto on sen ensihuolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana uuden pyöräsi vaijerit venyvät, pinnat asettuvat vanteelle, kammet ja laakeristot saattavat löystyä; pyöräsi toimintaan tulee pientä epätarkkuutta. Ensihuollossa koko pyörä käydään läpi, syntyneet välykset poistetaan, vanteet rihdataan ja vaihteet ja jarrut säädetään. Ensi-huoltoon saakka pyörällä ajo on ns. sisäänajoa ja tämän jälkeen ovat vasta parhaat kilometrit edessä. Varmin keino hankkia teknisiä hankaluuksia jatkossa on jättää ensihuolto tekemättä. TEEMME MYYMIIMME PYÖRIIN ENSIMMÄISEN HUOLLON PUOLEEN HINTAAN PERUSHUOLLON HINNASTA. Tarjous on voimassa kolmisen kuukautta pyörän ostosta.

Säännöllinen huolto myös jatkossa varmistaa pyörän olevan aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Pyörän säännöllinen huolto kotioloissa on myöskin tärkeätä, mm. pyörän puhtaanapito ja rasvaus ovat pyörän kunnossa pitämisen peruspilareita. Lisäksi pyörän ollessa säännöllisessä käytössä, on hyvä tehdä pyörälle kerran vuodessa ns. vuosi-huolto. Vuosihuollossa koko pyörä kaikkine osineen tarkastetaan ja säädetään, rikkinäiset ja huonokuntoiset osat vaihdetaan. Talvikausi asettaa omat vaatimukset pyörälle ja tällöin on parasta toteuttaa vuosi-huolto kaksi kertaa vuodessa.

Säännöllinen ja ennakoiva huolto antaa polkupyöräilijälle huomattavasti nautinnollisempia ja turvallisempia ajokilometrejä sekä säästöjä, kun pyörän ominaisuudet pysyvät ennallaan sekä sen palveluikä nousee.

Huoltohinnasto2021 kopio