Työsuhdepyörä

Kauttamme onnistuu myös työsuhdepyörien hankinta, suoraan yritykselle laskutettuna tai leasing -kumppaniemme kautta. Työsuhdepyörien kohdalla on kaksi eri vaihtoehtoa, jotka vaikuttavat pyörän hintaan ja pyöräetuuden käsittelyyn yrityksessä.

1. Työnantaja ostaa pyörän meiltä suoraan laskulla, jolloin pyörä siirtyy yrityksen omaisuudeksi. Tällöin hinta määräytyy suoraan alennusportaidemme mukaisesti https://www.bikeshop.fi/alennusta . Verotusarvot ja työsuhde-etuus jää tällöin yrityksessä sisäisesti laskettavaksi. Jos tätä vaihtoehtoa käytetään niin tarvitsemme yrityksestä yhteydenoton kyseistä asiaa hoitavalta henkilöltä ja laskutus- sekä toimitusosoitteen.

2. Pyörä hankitaan leasing -palvelulla. Työsuhdepyöräpalvelu leasinginä toteutetaan yhteistyökumppaniemme kanssa. Kumppanimme ovat Suomen Työsuhdepyörä , Vapaus , GoByBike , FleetBike ja Etufillari . Työnantajayritys tekee ensin sopimuksen palveluntarjoajan kanssa ja he laskuttavat sitten työnantajaa sopimuksen mukaisesti, kunhan sopiva pyörä on valikoimastamme löytynyt ja toimitettu. Leasingin kautta pyörän hinta vaihtelee ja alennusportaamme eivät välttämättä ole voimassa. Tämä vaihtelee kumppanikohtaisesti. Leasing -jakson jälkeen käyttäjällä on mahdollisuus lunastaa pyörä itselleen edullisella jäännöshinnalla.

Huom! Jos työnantaja mahdollistaa käyttäjän oman osuuden käyttämisen, voi pyörä olla hinnaltaan myös arvokkaampi kuin työsuhde-etuuden maksimiarvo.

Molemmissa toimintamalleissa me hoidamme kanssasi sopivan mallin / koon valinnan ja muut käytännön asiat. Laskutustapa ja hinta yritykselle ja etuuden saajalle vaihtelevat eri tavoissa.

Työsuhdepyöräasioissa ota yhteyttä sähköpostitse info@bikeshop.fi tai tule käymään myymälässämme Turun Länsikeskuksessa!

ajopyorapieni