Työsuhdepyörä

Kauttamme onnistuu myös työsuhdepyörien hankinta, suoraan yritykselle laskutettuna tai leasing -kumppaniemme kautta. Työsuhdepyörän voit tilata myös suoraan verkkokaupastamme bikeshop.fi/tyosuhdepyora

Työsuhdepyörä on verovapaa etuus käyttäjälleen 1200 euroon asti vuodessa. Verovapauden ansiosta säästät pyörän hankinnassa 20-40%!

Hankittavan pyörän hinta voi olla työnantajasi sopmuksesta riippuen minkä hintaluokan pyörä tahansa, tässä on toki paljon työpaikkakohtaisia vaihteluita. Lisää tietoa saat työpaikaltasi sekä leasing- kumppaneiltamme.

Jos työpaikallasi ei vielä ole työsuhdepyöräetua käytössä, ota asia puheeksi työnantajasi kanssa!

Työsuhdepyörien kohdalla on kaksi eri vaihtoehtoa, jotka vaikuttavat pyörän hintaan ja pyöräetuuden käsittelyyn yrityksessä.

1. Työnantaja ostaa pyörän meiltä suoraan laskulla, jolloin pyörä siirtyy yrityksen omaisuudeksi. Tällöin hinta määräytyy suoraan alennusportaidemme mukaisesti https://www.bikeshop.fi/alennusta . Verotusarvot ja työsuhde-etuus jää tällöin yrityksessä sisäisesti laskettavaksi. Jos tätä vaihtoehtoa käytetään niin tarvitsemme yrityksestä yhteydenoton kyseistä asiaa hoitavalta henkilöltä ja laskutus- sekä toimitusosoitteen.

2. Pyörä hankitaan leasing -palvelulla. Työsuhdepyöräpalvelu leasinginä toteutetaan yhteistyökumppaniemme kanssa. Kumppanimme ovat Suomen Työsuhdepyörä , Vapaus (Vapauden kautta myös Oomi), GoByBike , FleetBikeEtufillari , 3StepIt sekä Epassibike . Työnantajayritys tekee ensin sopimuksen palveluntarjoajan kanssa ja he laskuttavat sitten työnantajaa sopimuksen mukaisesti, kunhan sopiva pyörä on valikoimastamme löytynyt ja toimitettu. Leasingin kautta pyörän hinta vaihtelee ja alennusportaamme eivät välttämättä ole voimassa. Tämä vaihtelee kumppanikohtaisesti. Leasing -jakson jälkeen käyttäjällä on mahdollisuus lunastaa pyörä itselleen edullisella jäännöshinnalla.

Huom! Jos työnantaja mahdollistaa käyttäjän oman osuuden käyttämisen, voi pyörä olla hinnaltaan myös arvokkaampi kuin työsuhde-etuuden maksimiarvo.

Molemmissa toimintamalleissa me hoidamme kanssasi sopivan mallin / koon valinnan ja muut käytännön asiat. Laskutustapa ja hinta yritykselle ja etuuden saajalle vaihtelevat eri tavoissa.

Työsuhdepyöräasioissa ota yhteyttä sähköpostitse info@bikeshop.fi tai tule käymään myymälässämme Turun Länsikeskuksessa!

ajopyorapieni