Fillari ja kuski talvikuosiin nyt!

Talvi on monelle tekosyy vaihtaa pyörä autoon tai bussiin, mutta niin ei todellakaan tarvitse olla!

Talvipyöräilyn peruslähtökohdat ovat pyörän syyshuolto, nastarenkaat ja oikeat ajovaatteet. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

Syksyn tullen huollossa on reilusti vähemmän ruuhkaa kuin keväisin, huolto saattaa onnistua jopa heti samana päivänä. Varaa kuitenkin varmuudeksi aika ensin.

Nastarenkaita löytyy kaikkiin mahdollisiin pyörätyyppeihin ja kokoihin. On junnupyörien kokoa, mummopyörään sopivaa, työmatkailijalle sekä kaikkiin erilaisiin maastopyöriin. Koko nastarengasvalikoimamme löytyy täältä.

Kuskin mukavuuden kannalta oikea vaatetus on lähtökohta sille, että oikeasti viihtyy pyörän selässä myös talviaikaan. Monet ajavat kuitenkin tavallisilla ulkoiluvaatteilla ja ne eivät välttämättä sovellu parhaalla mahdollisella tavalla pyöräilyyn, pyöräilyvaatteet taas puolestaan sopivat myös muuhun ulkoiluun. Olet sinänsä onnekkaassa asemassa jos asut Turun nurkilla, sillä meiltä löydät varmasti koko Suomen kattavimman pelkästään pyöräilyvaatteille omistetun valikoiman. Koko valikoimaan voit tutustua verkkokaupassamme, nämä löytyvät kaikki myös myymälästä.

Viimeinen oleellinen osa on pyörän valot. Niin valitettavan moni ajaa pimeällä ilman valoja, että välillä oikein hävettää! Pelkästään oman turvallisuuden takia jokaisen edes kerran vuodessa pimeällä ajavan olisi syytä hankkia ihan vaikka pieni ledituikku pyöräänsä, se ei montaa euroa maksa. Koko valovalikoimamme löytyy täältä.

Ei muuta kuin hyviä kilometrejä pyörän selässä, myös talvella! Jos jokin askarruttaa talvipyöräilyssä niin laita sähköpostia tulemaan tai tule käymään, laiteaan kuski ja kalusto kuosiin :)

IMAG2987-3